© 2 Yaka Haber

AMASYALI SPORCU YUNUS EMRE ELMADAĞ ''OPERASYON 41'' YARIŞMASINDA

Kanal D’de ekrana gelecek ‘Operasyon 41’in yarışmacılarından hemşehrimiz sanatçı Ufuk Altun'un yeğeni Yunus Emre Elmadağ yer almakta.

 Kanal D’de ekrana gelecek ‘Operasyon 41’in yarışmacılarından hemşehrimiz sanatçı Ufuk Altun'un yeğeni Yunus Emre Elmadağ yer almakta.

 

Başarılı sporcu Yunus Emre Elmadağ, kariyeri üst seviyelere taşımadak ve kendini tanıtabilmek adına yarışmaya katıldığını ve yarışma sürecince hemşehrileriden desek beklediğini ifade etti.İstanbul Arel Üniversitesi aşçılık bölümü mezunu Fitness eğitmeni ve kişisel antrenörlük yapan Yunus Emre Elmadağ Kanal D televizyonu'nda başlayan Operasyon 41 yarışmasında ter dökecek. Crossfit ve Aikido ile de uğraşan Elmadağ'ın kişisel beceri olarak savaş sanatlarında bir usta olmak ve her şeye hazırlıklı bir hayat yaşamak konusunda hedefleri var. Her yönden durdurulmaz olduğunu belirtiyor.

 

Yerli  format olan ''Operasyon 41''  4 Temmuz da Kanal D ekranlarında başlıyor. Her sezonu Türkiye’nin farklı bir bölgesinde çekilecek olan yarışma programı Airsoft oyunu üzerine kurulu ve bu oyunlarda kullanılan silahlarında kullanılacağı belirtildi. 

 

 Operasyon 41 Nedir ? 

Yarışmada, kendi alanlarında bir çok ödül ve başarıya ulaşmış 10'ar kişilik iki tim mücadele ediyor. Bu timler zorlu doğa şartlarında eğitilip, askeri smilasyon oyunlarıyla farklı mekanlarda yarışacaklar. Görev oyunları, erzak, teçhizat ve liderlik oyunlarıyla gizli ve tehlikeli görevleri yerine getirmeye çalışan yarışmacılar, ''Seçilmiş Savaşçılar Timi'' ne  girmek için kıyasıya mücadele edecekler. Şampiyon yarışmacı ayrıca belirlenen büyük ödülü de kazanmış olacak.

 

O ZAMAN YUSUN EMRE'YE HEP DESTEK TAM DESTEK ZAMANI 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER