© 2 Yaka Haber

Bağcılar'da annesini öldüren zanlı tutuklandı

Bağcılarda annesi Havva S.yi öldüren Ali S., Canavarca hisle eziyet çektirerek öldürme ve ‘Üstsoydan akrabayı kasten öldürme suçlarından tutuklandı.

Fevzi Çakmak Mahallesi 2005. Sokak'taki evinde dün saat 16.30 sıralarında annesi Havva S. bilinmeyen bir nedenle tartışan Ali S., annesini bıçakla öldürüp, kafasını bedeninden ayırarak balkondan sokağa attı. Şüpheli Ali S., daha sonra evi ateşe vererek, kapıyı üzerine kilitledi. Polis ekipleri evin kapısını kırarak içeri girdi ve şüpheliyi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Bakırköy Adalet Sarayı'na sevk edilen şüpheli Cumhuriyet savcısına ifade verdikten sonra, tutuklanma talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

İlgili Haber Bağcılar'daki anne cinayetine ilişkin görüntü çekerek paylaşan 3 kişi gözaltına alındı

Hakimlik şüphelinin 'Canavarca hisle, eziyet çektirerek öldürme' ve ‘Üstsoydan akrabayı kasten öldürme' suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderilmesine karar verdi.

İlgili Haber Bağcılar'da vahşi cinayet, uyuşturucu bağımlısı, annesini öldürdü

 

Your browser does not support the video tag.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER