© 2 Yaka Haber

İYİ Parti Kartal İlçe Yönetimi Halkın Yanındaydı.

İYİ Parti Kartal İlçe Yönetimi bugün tam anlamıyla halkın sesine kulak verdi. Dertlerini dinleyip saha çalışmaları hakkında harekete geçti.

  İYİ Parti Kartal İlçe Yönetimi bugün tam anlamıyla halkın sesine kulak verdi. Dertlerini dinleyip saha çalışmaları hakkında harekete geçti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in çağrısının ardından 39 ilçede eş zamanlı sokağa inen İYİ Parti kadroları vatandaşın bam teline dokundu.

 

            

 

         KENTESEL DÖNÜŞÜMÜN ADRESİ ORHANTEPE ZİYARETİ

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyelerinden Emine Küçükali ve Hasan Toktaş, Kartal ilçe başkanı Fuat Onbaşılı öncülüğünde Meclis Üyeleri Mukadder Gürcan ve İbrahim Yıldırım Ateş'in katılımlarıyla Orhantepe mahalle muhtarı Zeki Dağı ziyaret etti ve bölgedeki kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgi aldı. 

 

          

          

 

      ESENTEPE DE KÖRDÜĞÜM OLAN AK-EL SİTESİ MAĞDURLARININ DERDİNİ DİNLEDİLER

Esentepe’nin 7 Yıldır DYK tarafından yapılamayan AK-EL Site sakinleri ile bir araya gelerek, mağduriyet yaşayan site sakinlerinin sıkıntılarını dinlediler.  450 yakın aile 7 yıldır süren hukuk mücadelerini göz yaşarıyla anlatan ‘’ Bittik Tükendik’’ diyen yaşlı amcaların haline dertlenen ve ‘’sizin için bu konuda neler yapabiliriz sorusunun, altını dolduracak bir çalışma dosyasını GİK Üyelerine teslim eden Başkan Fuat Onbaşılı, site mağdurlarına konunun takipçileri olduklarını ve meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte İBB ve KİPTAŞ’a başvuru yapacaklarını açıkladılar.

 

           

 

           

 

     KARTAL CEMEVİ VAKFINA ZİYARET

Başkan Fuat Onbaşılı, öncülüğünde bir sonraki ziyaret Kartal Cemevi Vakfı oldu. Cemevi Vakfı Baikaı Selami Sarıtaş ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek hoş bir sohbet gerçekleştirdiler.

 

           

 

                         

   PARTİYE KATILIM SAĞLAYANLARIN ROZETİNİ MİLLETVEKİLİ AHMET ÇELİK TAKTI.

İYİ Partililer Programın son durağı olan Kartal Uğur Mumcu Sosyal Tesislerinin de bir araya geldi. İYİ Parti Kadın Politikalar tarafından gerçekleştirilen rozet takma töreni İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik ve Genel İdare Kurulu üyesi Emine Küçükali tarafından gerçekleştiridi.

 

                      

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER