© 2 Yaka Haber

Körfez Pisti'nde ralli heyecanı 

Kocaeli Körfez Pistinde, Türkiye Rallikros Şampiyonasının finali bin 500 metrelik asfalt ve toprak yolda yapıldı. Yarışmacılar şampiyonluk için kıyasıya yarıştı. 

Kocaeli Körfez Pisti'nde, Türkiye Rallikros Şampiyonası'nın finali bin 500 metrelik asfalt ve toprak yolda yapıldı. Yarışmacılar şampiyonluk için kıyasıya yarıştı. 

TOSFED'in düzenlediği 2021 Demir Berberoğlu Sezonunun son yarışı olan Türkiye Rallikros  Şampiyonası finali, Kocaeli'nin Körfez ilçesindeki Körfez Pisti'nde düzenlendi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin katkısıyla bin 500 metre yarı asfalt yarı toprak pistte oluşturulan parkurda, pilotlar şampiyonluk için kıyasıya yarıştı. Şampiyonada kategori 1’de Ali İşeri, kategori 2’de Burak Başlık, kategori 3’de Kemal Gamgam, kategori 4’te Buğra Can Kılıç birinci oldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER