Yeni yıla saatler kala İstiklal Caddesi'nde yoğunluk
GÜNDEM2022ye saatler kala İstiklal Caddesinde yoğunluk oluştu. Polis ekipleri İstiklal ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı.
2021'in son gününde İstiklal Caddesi'ne gelenler yoğunluk oluşturdu. Polis ekipleri, İstiklal Caddesi çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Caddeye girmek isteyenlere üst ve çanta araması yapıldı.
Yılbaşı gecesinde görevli polis ekiplerinden bazıları ise İstiklal Caddesi'nde devriye gezdi. İstiklal Caddesi'ne giriş yapılabilen sokakların başında polisler nöbet tuttu.
Polis ekipleri taşkınlık çıkaran kadına sözle müdahale etti, İstiklal Caddesi'nin dışarısına çıkardı. Sokak müzisyenleri yılın son gününde de performanslarını sergilemeye devam etti.
YILBAŞINA SAATLER KALA EMİNÖNÜ’NDE YOĞUNLUK
Yılbaşına saatler kala Eminönü’nde yılbaşı alışverişi hareketliliği yaşandı.
2022’ye sayılı saatler kala İstanbul’un alışveriş için vazgeçilmez noktalarında Eminönü’nde yoğunluk yaşandı. Vatandaşların en çok kuruyemiş ve hediyelik eşya tezgahlarını doldurduğu görüldü.
Alışveriş yapmak için Eminönü’ne gelen İlhami Aslan, "Yılbaşını evde ailemle geçireceğiz. Akşam için zeytin ve peynir aldım. 70 lira verdim" dedi. Yılbaşı hediyesi almak için Eminönü’nü tercih eden Sevim Akyüzlü ise "Yeğenime yılbaşı hediyesi almak için Eminönü’ne geldim. Yılbaşını ailem ile evde geçireceğim. Hediye son ana kaldı ancak anca işten izin alabildik" diye konuştu.
Esma MURAT - Feridun AÇIKGÖZ / İSTANBUL, (DHA)
İlginizi Çekebilir