MENU
  • DÜNYA
  • OTOMOBİL
  • MAGAZİN
  • KİTAP
  • DERNEK HABERLERİ
  • YEREL HABER
  • BELEDİYELER
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • ASTROLOJİ
  • RÜYA TABİRLERİ
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • ETKİNLİK TAKVİMİ
  • BİYOGRAFİLER
  • E-GAZETE
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • TAZİYELER
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • E-Gazete
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Firma Rehberi
  • Seri İlanlar
2 Yaka Haber
DOLAR49.5565
EURO55.7692
GR ALTIN6633.2
ÇEYREK3686.6
İstanbul
2 Yaka Haber
2 Yaka Haber
  • GÜNDEM
  • KARTAL
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • EĞİTİM
  • TEKNOLOJİ
  • GÜNCEL
  • KÜLTÜR SANAT
Kapat

Abdullah Avcı: Fenerbahçe maçında kazanan takım moral bulacak ama yarış devam edecek

Ana SayfaSporAbdullah Avcı: Fenerbahçe maçında kazanan takım moral bulacak ama yarış devam edecek
Abdullah Avcı: Fenerbahçe maçında kazanan takım moral bulacak ama yarış devam edecek

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “Kazanan takım moral bulacak ama yarış devam edecek. O kırılmaları büyük takımların yaşamaması gerektiğini düşünüyorum. Bu sezon daha zor olacak” dedi.

06 Aralık, 2022, Salı 18:00 5967
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada hazırlıklarına Antalya’nın Belek bölgesinde devam eden Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı, basın mensuplarıyla sohbet toplantısında bir araya geldi. Tecrübeli teknik adam, toplantı sonrasında açıklamalarda bulundu. 

Süper Lig’de henüz 3’te 1’lik kısmın geride kaldığını ifade eden Abdullah Avcı, "Fenerbahçe maçında kazanan takım moral bulacak ama yarış devam edecek. O kırılmaları büyük takımların yaşamaması gerektiğini düşünüyorum. Bu sezon daha zor olacak. Yakın tarihte şampiyon olan takımların sonraki senelerine bakınca durumumuz onlardan daha iyi ama elbette eksiklerimiz var" ifadelerini kullandı.  

“BU SENE LİG ZOR OLACAK” 

Bu sene ligde şampiyonluk yarışının zor geçeceğini söyleyen Avcı, “"Bu sene sekizinci ve dokuzuncu aylarda önemli değişiklikler oldu. Organizasyon iyi olduğu için bu yarışın içinde devam ediyoruz. Avrupa'da da devam ediyoruz. Bu sene lig zor olacak. Şehir geçen sene harika bir şampiyonluk yaşadı. Bu sene itibarıyla İstanbul'un büyük takımları ciddi kadrolar kurdu. Başakşehir'in de 2014'ten beri hafızası gelişerek devam ediyor. Onlar da her zaman bu yarış içinde olacak. Yarışta iniş çıkışlar olacak” diye konuştu. 

“GEÇEN SENE TARAFTARIN İNANILMAZ DESTEĞİ VARDI” 

Geçtiğimiz sezon taraftarın desteğiyle çok sayıda maç çevirdiklerini hatırlatan Abdullah Avcı, "Geçen sene 7 müsabakayı geriden gelerek çevirdik. Bunların 4'ünü kazandık, 3'ünde berabere kaldık ve 15 puan topladık. Taraftarın inanılmaz desteği vardı. Buradan döndükten sonra da onlardan sonuna kadar destek bekliyorum” şeklinde konuştu. 

“AVRUPA’DA SON 16’YA KALMAK EN BÜYÜK HEDEFLERİMİZDEN BİRİ” 

En büyük hedeflerinden birisinin Avrupa Konferans Ligi’nde son 16 turuna kalmak olduğunu ifade eden Avcı, şöyle konuştu:

"Ligimizde şöyle bir şey var, 5-6 maç üst üste kazanma ihtimali ortaya çıkabiliyor. Bu takımın 4-5 maç üst üste kazanma ihtimali yüksek. Yarışın hep içinde olacağız. Fenerbahçe maçı var. Bu çıkış noktasını yakalarsak, daha yüksek motivasyona ulaşacağız. Basel maçı var. Onu da aynı heyecan ve coşkuyla kazandığımızda, Avrupa'da son 16'ya kalmak en büyük hedeflerimizden biri" şeklinde konuştu. 

“BU SEZON EN ÇOK MAÇA ÇIKAN TAKIMLARDAN BİRİYİZ” 

Dünya Kupası arasının kendilerine oldukça iyi geldiğini belirten Avcı, "Tespit ettiğimiz çalışmaları yapıyoruz. Fenerbahçe ile birlikte bu sezon en çok maça çıkan takımlardan biriyiz ama biz her yere Trabzon'dan uçuyoruz. Ona rağmen doğru cevaplar verdik. Daha fazlasını yapabilirdik. Bundan sonraki süreçte onu da yapacağız. Fenerbahçe de çok maç oynadı. Galatasaray ve Beşiktaş iyi takımlar kurdu. Kadro genişlikleri biraz daha fazla olabilir ama bizim de iyi bir kadromuz var” dedi. 

“GELİŞTİREREK DEVAM ETMEMİZ GEREKİYOR” 

Şu ana kadar yapılan çalışmalarda planlamalarının olumlu gittiğine dikkat çeken Abdullah Avcı, “Oynadığımız toplam 22 maçın analizini yaptık. Güçlü, güçsüz yanlarımızı gözlemledik. Veriler ve görüntüler var. Bununla örtüşen düşüncelerimiz var. Taktiksel çalışmalar yapmaya başladık. Oyunda bir takım değişiklikler, oyuncu profillerinde değişiklikler yapıyoruz. Performansı düşük olanları daha yukarı nasıl çekeriz, oyuncuyu daha fazla verim aldığı pozisyonda nasıl oynatırız, bunların üzerinde çalışıyoruz. Bugüne kadarki çalışmalar, planlamaların olumlu gittiği mesajını veriyor. Aldığımız geri bildirimler şu an için olumlu. Geliştirerek devam etmemiz gerekiyor. Bunu daha iyi ve hızlı hale getirmeye çalışıyoruz." 

“PERES VE VİSCA’NIN MAÇ EKSİKLİKLERİNİ GİDERMEYE ÇALIŞIYORUZ” 

Edin Visvca ve Bruno Peres’in maç eksiklikleri olduğunu ve bu eksiklikleri gidermeye çalıştıklarının altını çizen tecrübeli teknik adam, “Visca ve Peres geçen sene şampiyon takımın her oyuncusu gibi iki değerli isim. Arkalı önlü oynayan, teknik kapasiteleri ve oyun akıllarıyla katkı sağlayan oyuncular. Şu an ortalama 1 aydır takım antrenmanında hareket ediyorlar. Maç eksikleri var. Aksilik olmazsa sürelerini tamamlıyoruz. Kupa var ve lig sürecinde fiziksel daha iyi hale getireceğiz. Bruno, Ocak ayının başında bizimle olacak. İyi gidiyor, onları tamamladığı anda bizim için özel oyuncu. Birinden daha erken birinden daha sonra faydalanacağız” şeklinde konuştu. 

“POYRAZ ÇOK ENTERESAN BİR OYUNCU. DEĞİŞİK ÖZELLİKLERİ VAR“ 

U19 takımıyla aynı saatte ve yan sahalarda antrenman yaptıklarını dile getiren Avcı, şu ifadeleri kullandı:

"Trabzon A Takım'a en yakın takım 19 Yaş Altı takımıdır. Bizimle aynı saatte yan sahada aynı antrenmanı, aynı kıyafetlerle yapıyorlar. Oradan oyuncu çağırıyoruz. A Takım'da neler verebileceklerini görüyoruz. Biz de oyuncuya dokunmuş oluyoruz. Arif, geçen seneden beri o takımda öne çıkan oyunculardandı. Bize doğru cevap veriyor antrenmanlarda. Bugün bizimle beraber. Caner de pozisyon olarak Bruno Peres yeni başladı. O da A takım idmanlarına çıkınca çok dinamik. Poyraz çok enteresan bir oyuncu. Değişik özellikleri var, forvet olması dikkatimizi çekti. Sırtı dönük oynayabiliyor. Doğru mesajlar veriyor, umarım böyle devam eder." 

Fırsat transferi olabilirse değerlendirebileceklerini ancak kulübün ekonomisi müsaade etmediği sürece transfer yapmayacaklarını sözlerine ekleyen Avcı, “Birincisi oyuncu boşaltmamız gerekiyor. İkincisi transfer teklifi gelip bütçeye katkı sağlanırsa değerlendirme yapabiliriz. Ekonomi müsaade etmediği sürece transfere girmeyeceğiz. Fırsat olabilir. 98 kontenjanı değerlendirilebilir. Üzerinde çalışıyoruz” dedi. 

“YETENEKLİ OYUNCUYLA ÇALIŞMAK ÇOK ÖNEMLİ”

Takımda 4 tane 10 numarayla çalıştığı yönünde gelen bir soru üzerine Avcı, sözlerini şöyle tamamladı:

"Yetenekli oyuncuyla çalışmak çok önemli. Sezon başı Visca'nın kolunun kırılması Trezeguet'nin adaptasyon problemi yaşaması sonrasında çok önemli katkı sağlaması. Naci ile Lahtimi de kenarlı 10 numara oyuncuları. Set oyunlarında kenarda bazen Bardhi kullandık ve doğru cevap verdi. Ama olumsuz şeyler ortaya da çıktı. Pozisyonunda eksik yerlerimiz vardı. Ömür 8-10'dur ama yokluktan bu şekilde kullandık, belki de onun performansını aşağı çektik. Şimdi içerde oynuyor, umarım böyle devam eder.” 

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Admin

Admin

Mail: demo@onemsoft.com
Tüm yazıları

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Altın Portakal’da “Sinema Okulları Öğrenci Filmleri Yarışması”nda finalistler açıklandı
Altın Portakal’da “Sinema Okulları Öğrenci Filmleri Yarışması”nda finalistler açıklandı
Maltepe’de asfalt seferberliği devam ediyor
Maltepe’de asfalt seferberliği devam ediyor
“Tiyatromuzun Belleği” sergisi kapılarını açtı
“Tiyatromuzun Belleği” sergisi kapılarını açtı
Gençlerin hayali Bağcılar Kitap Fuarı’nda gerçekleşti
Gençlerin hayali Bağcılar Kitap Fuarı’nda gerçekleşti
“Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım” Maltepe Seyircisiyle Buluşuyor
“Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım” Maltepe Seyircisiyle Buluşuyor
ESET Türkiye iş ortaklarıyla geleceğe güvenle bakıyor
ESET Türkiye iş ortaklarıyla geleceğe güvenle bakıyor
Küçükçekmece Belediyesi’nden Edebiyatın Dev Çınarına Vefa!
Küçükçekmece Belediyesi’nden Edebiyatın Dev Çınarına Vefa!
Darüşşafaka’ya “Dünyanın En İyi Okulu” yolunda bir oy da sizden
Darüşşafaka’ya “Dünyanın En İyi Okulu” yolunda bir oy da sizden
Gece ağrısı, hareket kısıtlılığı ve güç kaybı…
Gece ağrısı, hareket kısıtlılığı ve güç kaybı…
Festivalin beşinci gününde Gürcistanlı tiyatro grubu sahne aldı
Festivalin beşinci gününde Gürcistanlı tiyatro grubu sahne aldı
Cesur, Kocaeli Kitap Fuarı’nda “Yeni Bir Ben”i anlattı
Cesur, Kocaeli Kitap Fuarı’nda “Yeni Bir Ben”i anlattı
1924 Yılından Bir Mübadele Hikâyesi “Hayalî’nin Hayali” Seyirciyle Buluşuyor
1924 Yılından Bir Mübadele Hikâyesi “Hayalî’nin Hayali” Seyirciyle Buluşuyor
KARTAL’DA ‘YEŞİL DÖNÜŞÜM’ HAMLESİ DEVAM EDİYOR
Kartal Belediyesi’nden Ulaşım ve Yeşil Alan Yatırımı Bir Arada
KARTAL’DA ‘YEŞİL DÖNÜŞÜM’ HAMLESİ DEVAM EDİYOR
Altın Portakal’da Film Forum başvuruları sona erdi
Altın Portakal’da Film Forum başvuruları sona erdi
Kadıköy’de “Şehir Senin, Pedal Çevir” etkinliği
Kadıköy’de “Şehir Senin, Pedal Çevir” etkinliği
Maltepe’de asfalt çalışması tüm hızıyla sürüyor
Maltepe’de asfalt çalışması tüm hızıyla sürüyor
Yapay zekâya sorup hastalığınıza teşhis koymayın!
Yapay zekâya sorup hastalığınıza teşhis koymayın!
Yapay zekânın karanlık yüzü
Yapay zekânın karanlık yüzü
4 Bölümden OluşanVahşi Karpatlar’, 26 Eylül Cumartesi Saat 20.00’de Art Arda Tüm Bölümleriyle National Geographic WILD Ekranlarında!
4 Bölümden OluşanVahşi Karpatlar’, 26 Eylül Cumartesi Saat 20.00’de Art Arda Tüm Bölümleriyle National Geographic WILD Ekranlarında!
Maltepe’de park ve yeşil alanlarda yenileme seferberliği
Maltepe’de park ve yeşil alanlarda yenileme seferberliği

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
SPOR

Cabir Holding, Fenerbahçe Futbol A Takımı’nın 'Forma Sağ Kol Sponsoru’ Oldu!

Kağıtsporlu Seçkin Duman, Kırkpınar’da iz bıraktı

Kocaeli’nin altın kızı, Tuğçe Beder şampiyon!

Amasya Hentbolda Galibiyet RTÜK Üyesi Hasan Davulcu’dan Tam Destek

2 Yaka Haber
KünyeGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

2 Yaka Haber | Yazılım: Onemsoft