MENU
  • DÜNYA
  • OTOMOBİL
  • MAGAZİN
  • KİTAP
  • DERNEK HABERLERİ
  • YEREL HABER
  • BELEDİYELER
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • ASTROLOJİ
  • RÜYA TABİRLERİ
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • ETKİNLİK TAKVİMİ
  • BİYOGRAFİLER
  • E-GAZETE
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • TAZİYELER
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • E-Gazete
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Firma Rehberi
  • Seri İlanlar
2 Yaka Haber
DOLAR46.4792
EURO53.3552
GR ALTIN6205.5
ÇEYREK3686.6
İstanbul
2 Yaka Haber
2 Yaka Haber
  • GÜNDEM
  • KARTAL
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • EĞİTİM
  • TEKNOLOJİ
  • GÜNCEL
  • KÜLTÜR SANAT
Kapat

İstanbul'da taksici Fransız kadın turisti önce kaçırdı, sonra darbetti

Ana SayfaGündemİstanbul'da taksici Fransız kadın turisti önce kaçırdı, sonra darbetti
İstanbul'da taksici Fransız kadın turisti önce kaçırdı, sonra darbetti

Karaköyden aldığı Fransız turistleri Taksime getiren taksici, iddiaya göre turistlerden fazla para istedi. Turistlerin karşı çıkması üzerine çıkan tartışmanın ardından aracı kilitleyen taksicinin, kadın turisti kaçırdığı öne sürüldü.  Kadın turisti darp eden taksici, bir süre sonra kadını yaka paça taksiden atarak sürükledi. O anlar ise çevredeki bir kişi tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen Taksici Mesut D.nin ifadesinde

21 Ocak, 2022, Cuma 18:00 5798
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol
Karaköy'den aldığı Fransız turistleri Taksim'e getiren taksici, iddiaya göre turistlerden fazla para istedi. Turistlerin karşı çıkması üzerine çıkan tartışmanın ardından aracı kilitleyen taksicinin, kadın turisti kaçırdığı öne sürüldü.  Kadın turisti darp eden taksici, bir süre sonra kadını yaka paça taksiden atarak sürükledi. O anlar ise çevredeki bir kişi tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen Taksici Mesut D.'nin ifadesinde "Aracın sağ arka kapısı açık vaziyette birkaç saniye durduktan sonra kapı kapandı. Ben de yolcuların indiklerini düşünerek Taksim'den Karaköy istikametine doğru hareket ettim" dediği öğrenildi.

Olay, dün akşam saatlerinde yaşandı. Fransa'dan Türkiye'ye gelen 24 yaşındaki Loubna-Djamel Bendeddouche çifti, Karaköy'de kaldıkları otelin önünden 34 THL 61 plakalı taksiye binerek Taksim'e gitmek istediklerini söyledi. İddiaya göre, taksimetre 21 lirayı gösterdi. 100 TL veren turistlere taksici, "para yok, gidin" diye bağırmaya başladı. Taksicinin para üstünü vermediğini ileri süren Fransız çift arasındaki tartışma büyüyerek arbedeye döndü. Bu sırada Djamel Bendeddouche'yi Taksim'de araçtan indiren sürücü, kadın turisti ise araca kilitleyerek kaçırdı. O anlar kadın turist cep telefonuyla kaydetti. Görüntüleri çeken kadının "Bu şaka mı ne? Beni Taksim'e geri götür" diye defalarca bağırdığı duyuluyor.


KADINI ZORLA TAKSİDEN İNDİRDİ

Loubna Bendeddouche'nin ifadesine göre, bir süre kadını ara sokaklarda gezdiren taksici, daha sonra Karaköy'e yöneldi. Meclis-i Mebusan Caddesi'ne gelen sürücü, burada kadını darp ederek araçtan indirmek istedi. Taksici ile kadın turist arasında burada yaşananlar da olay yerindeki bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla ile kaydedildi.


KADININ SAÇLARINDAN ÇEKEREK ARAÇTAN İNDİRDİ

Cep telefonu görüntülerinde, kadını darp ettiği görülen taksici, kadının çekerek zorla araçtan indiriyor. Kadını yerlerde sürükleyen taksici, bir taraftan da kadına küfürler ediyor.


KADIN VE KOCASI TAKSİCİDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

DHA'ya yaşananları anlatan Loubna Bendeddouche, "Taksim'e gitmek için taksiye bindik. Taksimetrede 20 yazıyordu, bende ödemek için 100 lira verdim. Para üstünü ver dedim, bana "hayır" dedi. Neden olduğunu sordum. 'Çünkü çok trafik vardı' dedi. Ben de 'Umurumda değil, para üstünü ver' dedim ama 'hayır' dedi. Kocam araçtan indi ama kocamı araca geri çekti ve dolaştırmaya başladı. Sürekli 'dur' dedik. Sonra bizi buraya getirdi ve bana saldırdı. Saçıma asıldı, ceketime asıldı ve ceketimi yırttı. Ceketime bakın, ayakkabıma bakın. Tırnaklarıma bakın hepsi kırık. Bu doğru değil" dedi. Kıyafetlerini gösteren Loubna Bendeddouche'nin arbede sırasında kırılan tırnakları ise olay yerinde kaldı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Fransız turistleri alarak karakola götürdü. İfadesi alınan turistler taksi sürücüsünden şikayetçi oldu. 

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Kadın turisti darp eden taksici, Turistlerin şikayeti üzerine Mesut D. (32) gözaltına alındı.
"Yağma (Gasp)" ve "Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma" suçlarından hakkında işlem yapılan taksici Mesut D. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevkedildi.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI: ARAÇTA OLDUĞUNU FARK ETMEDİM

Fransız turistlere korku dolu anlar yaşatan taksici Mesut D.'nin ifadesinde "Aracın sağ arka kapısı açık vaziyette birkaç saniye durduktan sonra kapı kapandı. Ben de yolcuların indiklerini düşünerek Taksim'den Karaköy istikametine doğru hareket ettim" dediği öğrenildi.

Karaköy'den aldığı Fransız turistleri Taksim'e getiren taksici, iddiaya göre turistlerden fazla para istedi. Turistlerin karşı çıkması üzerine çıkan tartışmanın ardından aracı kilitleyen taksicini, kadın turisti kaçırdığı öne sürüldü.  Kadın turisti darp eden taksici, bir süre sonra kadını yaka paça taksiden atarak sürükledi. O anlar ise çevredeki bir kişi tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Turistlerin şikayeti üzerine Mesut D. (32) gözaltına alındı. "Yağma (Gasp)" ve "Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma" suçlarından hakkında işlem yapılan taksici Mesut D. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

"TAKSİMETRE ÜCRETİ 14 TL TUTTU"

Mesut D.'nin emniyetteki ifadesi ortaya çıktı. Mesut D.'nin  "Saat 22.00 sıralarında Karaköy de bulunan Galataport'un önünde park etmeye uygun yerde durdum. Burada yaklaşık 5 dakika durduktan sonra daha önceden tanımadığım isimlerini merkezinizde öğrenmiş olduğum müştekiler araca bindiler. Araca biner binmez bir otel ismi söylediler. Bende anlamadığım için Googlemaps uygulamasını açarak telefonu kendilerine uzattım. Otel isimlerini girdikten sonra telefonumu bana geri verdiler. Yazmış oldukları otel Taksim'de bulunan oteldi. Ben de konuma gitmek üzere hareket ettim. Yolculuk sırasında kendi aralarında tartışır vaziyette yüksek sesle konuşuyorlardı. Konumun göstermiş olduğu otelin önüne gelmeden yaklaşık 10 metre gerisinde erkek olan bana 20 TL uzattı. Ben de aldım. O esnada otelin önüne geldik. Taksimetre ücreti 14 TL'idi. İndi bindi ücreti 20 TL olduğundan dolayı ben kendilerine para üstü vermedim. Erkek olan turist  bana hitaben "Money money" dedi. Ben de kendilerine "no money" dedim" dediği öğrenildi.

"YOLCULARIN İNDİKLERİNİ DÜŞÜNEREK HAREKET ETTİM"

"Aracın sağ arka kapısı açıldı ve erkek turistin araçtan indiğini gördüm" diyen Mesut D.'nin, "Aracın sağ arka kapısı açık vaziyette birkaç saniye durduktan sonra kapı kapandı ben de yolcuların indiklerini düşünerek Taksim'den Karaköy istikametine doğru hareket ettim. Yaklaşık 10 metre ileride kadın turistin araçtan inmediğini fark ettim ve durdum. Dillerini bilmediğim için kadına hitaben arkaya doğru döndüm ve inmesini söyledim. Kadın bana anlayamadığım birkaç kelime söyledi ve araçtan inmedi. Arkamda oluşan trafikten dolayı ben biraz daha ilerledim. Müsait bir yer görünce tekrar durdum araçtan inerek aracın arka kapısını açtım ve inmesini söyledim. Ancak kadın araçtan inmedi ve ben de tekrar şoför kısmına oturarak araç ile ilerlemeye devam ettim. Ben araç ile ilerlerken kadın bana sesini yükselterek anlamadığım kelimeler söyleyerek bağırmaya başladı. Bu esnada araç içerisinde etrafa vuruyordu. Bende kadını binmiş olduğu Galataport'un önüne getirdim" dediği kaydedildi.

"KADINA KARŞI HERHANGİ BİR DARP GİRİŞİMİM KESİNLİKLE OLMAMIŞTIR" 

Mesut D.'nin, "Tekrar araçtan inmesini söyledim fakat inmedi. Aracın içerisinde taksimetre ücreti olarak almış olduğum 20 TL parayı kadına geri verdim ve inmesini söyledim. Kadın araçtan uyarılarımı dinlemeyerek inmediği ve başka müşteri almamı engellediği için sinirlendim. Araçtan inerek arka kapıyı açtım ve kadını sağ kolundan tutarak araç dışına doğru çektim. Araçtan indirmem çok zor oldu ama sonuç olarak araçtan indirmeyi başardım. İndirme sırasında kolundan çekmek dışında kadına herhangi bir başka fiziki müdahalem kesinlikle olmamıştır. Ben kesinlikle kadını darp etmedim. Ben aracın şoför kısmına geçtim ve kadın tekrar araca bindiğini gördüm. Tekrar araçtan inerek kadını kolundan çekme suretiyle araçtan indirdim ve binmesini engellemek için araç kapılarını kilitledim. Kendim bineceğim esnada kapıyı açtım, bindim ve tekrar kapıları kilitleyerek olay yerinden uzaklaştım. Üzerime atılı suçlamayı kabul etmiyorum. Benim kadına karşı herhangi bir darp girişimim kesinlikle olmamıştır. Müştekilerden almış olduğum ücreti kendilerine geri verdim. Konu hakkında söyleyeceklerin bunlardan ibarettir" ifadesini verdiği öğrenildi.

 

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Admin

Admin

Mail: demo@onemsoft.com
Tüm yazıları

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Kartal Anafartalılar Spor Kulübü’nden Milli Emlak’a Önemli Ziyaret
Kartal Anafartalılar Spor Kulübü’nden Milli Emlak’a Önemli Ziyaret
Çankaya’nın Üreten Elleri Karma Sergide Buluştu
Çankaya’nın Üreten Elleri Karma Sergide Buluştu
Engelsiz Spor Oyunları; Goalball, Para Yüzme ve Tenis
Engelsiz Spor Oyunları; Goalball, Para Yüzme ve Tenis
Beylikdüzü’nde Öğrencilerden Doğaya Destek
Beylikdüzü’nde Öğrencilerden Doğaya Destek
19 Mayıs’ta gençliğin sesi Kocaeli’den yükselecek
19 Mayıs’ta gençliğin sesi Kocaeli’den yükselecek
Özgür Özel Bayraklı’da Ferdi Zeyrek Spor Kompleksi Açılışı ve Araç Filosu Tanıtımına Katılacak
Özgür Özel Bayraklı’da Ferdi Zeyrek Spor Kompleksi Açılışı ve Araç Filosu Tanıtımına Katılacak
Türkiye’de her beş kişiden biri yapay zekayı kullanıyor
Türkiye’de her beş kişiden biri yapay zekayı kullanıyor
Kartal’da Engelliler Haftası’nda Anlamlı Etkinlik
Kartal’da Engelliler Haftası’nda Anlamlı Etkinlik
Kartal’da Tiyatro Rüzgarı
Kartal’da Tiyatro Rüzgarı
KARTAL’DA EDEBİYAT RÜZGÂRI
KE Dergisi 7. Yılını "Onur ve Emek" Ödülleriyle Taçlandı
KARTAL’DA EDEBİYAT RÜZGÂRI
Kartal’da Anneler Günü’nde En Anlamlı Hediyeler Kadın Emeği Pazarı’ndan
Kartal’da Anneler Günü’nde En Anlamlı Hediyeler Kadın Emeği Pazarı’ndan
RTÜK Üyesi Hasan Davulcu’dan Gençlere “Dijital Okuryazarlık” Mesajı
RTÜK Üyesi Hasan Davulcu’dan Gençlere “Dijital Okuryazarlık” Mesajı
TAŞDEF Başkanı Ahmet Usta’nın Acı Günü Arif Usta Dualarla Defnedildi
TAŞDEF Başkanı Ahmet Usta’nın Acı Günü Arif Usta Dualarla Defnedildi
Kartal Belediye Meclisi’nde Yeni Dönem Görevi Dağılımı Belli Oldu
Kartal Belediye Meclisi’nde Yeni Dönem Görevi Dağılımı Belli Oldu
Kartallı Gençlerden Dev Proje: Atık Kahve Posasından Biyoplastik Üretimi
Kartallı Gençlerden Dev Proje: Atık Kahve Posasından Biyoplastik Üretimi
Kartal’da Türkü Rüzgârı: Vedat Gündoğdu Gönülleri Fethetti
Kartal’da Türkü Rüzgârı: Vedat Gündoğdu Gönülleri Fethetti
Kartal’da 2026 yılının ilk Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi
Kartal’da 2026 yılının ilk Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi
Anayol Partisi seçime hazır: 41 ilde teşkilatlanma tamamlandı
Anayol Partisi seçime hazır: 41 ilde teşkilatlanma tamamlandı
Türk İş Kadınlarından Belgrad Çıkarması
Türk İş Kadınlarından Belgrad Çıkarması
Çankaya’nın İlk Belediye Başkanı Erdoğan Yavuzlar Anıldı
Çankaya’nın İlk Belediye Başkanı Erdoğan Yavuzlar Anıldı

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
GÜNDEM

Medeni Kanun’un kazanımları Konak’ta masaya yatırıldı

Eğitim hayatlarının ikinci baharını yaşıyorlar

İstanbul Büyükşehir’den çiftçilere desteğe devam

Meclis Başkanı Kurtulmuş, Acemoğlu’na hem tebrik, hem davet

2 Yaka Haber
KünyeGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

2 Yaka Haber | Yazılım: Onemsoft