MENU
  • DÜNYA
  • OTOMOBİL
  • MAGAZİN
  • KİTAP
  • DERNEK HABERLERİ
  • YEREL HABER
  • BELEDİYELER
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • ASTROLOJİ
  • RÜYA TABİRLERİ
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • ETKİNLİK TAKVİMİ
  • BİYOGRAFİLER
  • E-GAZETE
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • TAZİYELER
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • E-Gazete
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Firma Rehberi
  • Seri İlanlar
2 Yaka Haber
DOLAR49.5565
EURO55.7692
GR ALTIN6633.2
ÇEYREK3686.6
İstanbul
2 Yaka Haber
2 Yaka Haber
  • GÜNDEM
  • KARTAL
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • EĞİTİM
  • TEKNOLOJİ
  • GÜNCEL
  • KÜLTÜR SANAT
Kapat

Ömer Çelik: 6'lı masa, adaylarını haziran seçimlerinden sonra açıklayacak

Ana SayfaGündemÖmer Çelik: 6'lı masa, adaylarını haziran seçimlerinden sonra açıklayacak
Ömer Çelik: 6'lı masa, adaylarını haziran seçimlerinden sonra açıklayacak

AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik,  6lı masa adaylarını açıklamasalar da ben ne zaman açıklayacaklarını biliyorum. Benim tahminime göre onlar, 6lı masa, adaylarını haziran seçimlerinden sonra açıklayacak dedi.

25 Eylül, 2022, Pazar 13:00 6043
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

AK Parti Adana İl Başkanlığı'nın 99'uncu İl Danışma Meclisi Toplantısı, Yüreğir Kültür Merkezi'nde yapıldı. Toplantıya, AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik'in yanı sıra AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, ilçe başkanları ve parti üyeleri katıldı. Toplantıda ilk söz alan AK Parti İl Başkanı Mehmet Ay, il teşkilatı olarak 2023 seçimleri için yorulmadan çalışacaklarını kaydetti.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bir sonraki seçimlerde de ülkenin başına getireceklerini söyledi. Rusya-Ukrayna arasındaki savaşın krizlerini Türkiye’nin dirayetli bir şekilde yönettiğini kaydeden Çelik, “Dünyanın birçok yerinde bir sürü ülke, bu krizlere hazırlıksızken Türkiye’nin ne kadar hazırlıklı olduğunu görüyoruz. Şu anda en kilit aktör Türkiye’dir. Herkesin en çok görüşmek istediği lider Recep Tayyip Erdoğan’dır. İstanbul’da gerçekleştirilen Rusya ve Ukrayna heyetleri görüşmesi, cumhurbaşkanımızın bu süreci himaye etmesi, ardından enerji kriziyle dünyanın karşı karşıya kaldığı tablo görüldüğü zaman Türkiye’nin ne kadar dirayetli bir şekilde yönetildiği, cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu diplomatik performansın dünyanın geneli içinde ne kadar büyük pozitif sonuçlar ürettiği herkesin gözü önünde gerçekleşiyor” dedi.

'KILIÇDAROĞLU’NUN 'YANIMDA MISINIZ' SORUSU ZAAFTIR'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, ‘Yanımda mısınız yoksa değil misiniz?’ sorusunu hatırlatarak konuşmasına devam eden Çelik, “Bir siyasi parti genel başkanının kendi mensuplarına ‘Yanımda mısınız, değil misiniz?’ diye sormak zorunda kalması ne büyük bir zaaf ne büyük bir açmazdır. Onlar da her biri ilkokulda yoklama verir gibi ‘Yanındayız’ diyerek tweet atıyor. Arkadaşlar bu tırnak kontrolü, yoklama vermek eskiden ilkokullarda vardı. O işler orada kaldı. Bir siyasi parti genel başkanı sokaklarda yürüdüğü zaman insanların teveccühünü test etmek, kendi siyasi partisinin mensuplarının yoklamasını almak zorunda kalıyorsa, bu memleket için, köklü bir siyasi parti için azdır. Cumhurbaşkanımızın ise ülke sokaklarında, bölge ülke sokaklarına oradan da Central Park’ta yürüdüğü zaman nasıl yürüdüğünü görüyoruz.  AK Parti’de sen, ben, öteki yok. Hepimiz varız” diye konuştu.

‘SONUNA KADAR MAVİ VATANA SAHİP ÇIKACAĞIZ’

Doğu Akdeniz’de gaz ve petrol arama çalışmalarının başarıyla devam ettiğini anlatan Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Mavi vatan projelerinden taviz vermeyeceğiz’ sözlerini hatırlattı. Çelik, “CHP, ‘Mavi vatan demek çok maksimalist bir davranıştır, başkalarının nezdinde bizi saldırgan olarak gösterebilir’ diyordu. Böyle bir şey ancak Yunan parlamentosundan söylenebilecek bir şeydir. Bunu bir CHP milletvekili söylüyor. Ne kimseye verecek bir çakıl taşımız ne de mavi vatandan kimseye verecek bir damla suyumuz var. Sonuna kadar mavi vatana sahip çıkacağız” dedi.

‘İKİ DEVLET, TEK MİLLET ANLAYIŞI’

Azerbaycan’ın Karabağ’ı Ermenistan işgalinden kurtarmasına da değinen Çelik, o konuda muhalefetten destek görmediklerini belirterek, “Türkiye oraya destek verdiği zaman bir CHP milletvekili ‘Türkiye oraya cihatçı gönderiyor’ dedi. Azeri kardeşlerimizin öz toprağı olan Karabağ’ın geri alınması için iki devlet, tek millet anlayışı çerçevesinde verdiğimiz desteği bile sabote etmeye çalışan bir anlayış var” şeklinde konuştu.

6’LI MASAYA ‘ADAY’ ELEŞTİRİSİ

6’lı masaya yönelik eleştirilerinde de Çelik, "Bu 6’lı grubun yarısı Suriye politikasını destekliyor, yarısı karşı çıkıyor. Bir kısmı 'İstanbul Sözleşmesine karşıyım', bir kısmı ise ‘İstanbul Sözleşmesi’ni hayata geçireceğim’ diyor. 6’lı masadan 66 tane ses çıkıyor. Biz Cumhur İttifakı olarak Türkiye’nin büyümesi, gelişmesi ve kalkınması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bizim yol haritamız nettir, Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır."

Çelik, 6'lı masanın adayını açıklamamasıyla ilgili olarak da  "6'lı masa adaylarını açıklamasalar da ben ne zaman açıklayacaklarını biliyorum. Sizinle paylaşmamı ister misiniz? Benim tahminime göre onlar, 6'lı masa, adaylarını haziran seçimlerinden sonra açıklayacak" diye konuştu

‘HİÇ KİMSE TÜRKİYE’NİN GÜCÜNÜ TEST ETMESİN’

Yunanistan ile son dönemde yaşanan gerginliklere de değinen Çelik, şöyle konuştu:

“Yunanistan Başbakanı bugün Türkçe bir tweet atmış ve ‘Biz sizin düşmanınız değiliz. Türkiye ile iyi komşuluk ilişkileri geliştirmek istiyoruz’ diyor. Biz Türkiye olarak hiçbir komşumuzu düşmanımız olarak görmüyoruz. Her zaman barıştan yana ve barış doğrultusunda hareket etmekten yana olduğumuzu söylüyoruz ama kendisi Amerikan kongresine gidip Türkiye’ye düşmanlık anlamına gelebilecek son derece ucuz ve korkak bir konuşma yaptı. Şimdi de uçak ve gemilerimize yönelik tacizlerini devam ettiriyorlar. Hiç kimse şunu unutmasın. Türkiye büyük bir diploması devletidir. Türkiye’nin barıştan yana iradesiyle iş tutanlar her zaman kazanırlar ancak hiç kimse Türkiye’nin gücünü test etmesin. Bunun gibi yanlış bir işin içerisine girmesin. Kara, hava ve mavi vatanımız söz konusu olduğunda nasıl kararlı olduğumuzu tarihe sorsunlar” dedi.

Your browser does not support the video tag.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Admin

Admin

Mail: demo@onemsoft.com
Tüm yazıları

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Altın Portakal’da “Sinema Okulları Öğrenci Filmleri Yarışması”nda finalistler açıklandı
Altın Portakal’da “Sinema Okulları Öğrenci Filmleri Yarışması”nda finalistler açıklandı
Maltepe’de asfalt seferberliği devam ediyor
Maltepe’de asfalt seferberliği devam ediyor
“Tiyatromuzun Belleği” sergisi kapılarını açtı
“Tiyatromuzun Belleği” sergisi kapılarını açtı
Gençlerin hayali Bağcılar Kitap Fuarı’nda gerçekleşti
Gençlerin hayali Bağcılar Kitap Fuarı’nda gerçekleşti
“Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım” Maltepe Seyircisiyle Buluşuyor
“Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım” Maltepe Seyircisiyle Buluşuyor
ESET Türkiye iş ortaklarıyla geleceğe güvenle bakıyor
ESET Türkiye iş ortaklarıyla geleceğe güvenle bakıyor
Küçükçekmece Belediyesi’nden Edebiyatın Dev Çınarına Vefa!
Küçükçekmece Belediyesi’nden Edebiyatın Dev Çınarına Vefa!
Darüşşafaka’ya “Dünyanın En İyi Okulu” yolunda bir oy da sizden
Darüşşafaka’ya “Dünyanın En İyi Okulu” yolunda bir oy da sizden
Gece ağrısı, hareket kısıtlılığı ve güç kaybı…
Gece ağrısı, hareket kısıtlılığı ve güç kaybı…
Festivalin beşinci gününde Gürcistanlı tiyatro grubu sahne aldı
Festivalin beşinci gününde Gürcistanlı tiyatro grubu sahne aldı
Cesur, Kocaeli Kitap Fuarı’nda “Yeni Bir Ben”i anlattı
Cesur, Kocaeli Kitap Fuarı’nda “Yeni Bir Ben”i anlattı
1924 Yılından Bir Mübadele Hikâyesi “Hayalî’nin Hayali” Seyirciyle Buluşuyor
1924 Yılından Bir Mübadele Hikâyesi “Hayalî’nin Hayali” Seyirciyle Buluşuyor
KARTAL’DA ‘YEŞİL DÖNÜŞÜM’ HAMLESİ DEVAM EDİYOR
Kartal Belediyesi’nden Ulaşım ve Yeşil Alan Yatırımı Bir Arada
KARTAL’DA ‘YEŞİL DÖNÜŞÜM’ HAMLESİ DEVAM EDİYOR
Altın Portakal’da Film Forum başvuruları sona erdi
Altın Portakal’da Film Forum başvuruları sona erdi
Kadıköy’de “Şehir Senin, Pedal Çevir” etkinliği
Kadıköy’de “Şehir Senin, Pedal Çevir” etkinliği
Maltepe’de asfalt çalışması tüm hızıyla sürüyor
Maltepe’de asfalt çalışması tüm hızıyla sürüyor
Yapay zekâya sorup hastalığınıza teşhis koymayın!
Yapay zekâya sorup hastalığınıza teşhis koymayın!
Yapay zekânın karanlık yüzü
Yapay zekânın karanlık yüzü
4 Bölümden OluşanVahşi Karpatlar’, 26 Eylül Cumartesi Saat 20.00’de Art Arda Tüm Bölümleriyle National Geographic WILD Ekranlarında!
4 Bölümden OluşanVahşi Karpatlar’, 26 Eylül Cumartesi Saat 20.00’de Art Arda Tüm Bölümleriyle National Geographic WILD Ekranlarında!
Maltepe’de park ve yeşil alanlarda yenileme seferberliği
Maltepe’de park ve yeşil alanlarda yenileme seferberliği

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
GÜNDEM

Medeni Kanun’un kazanımları Konak’ta masaya yatırıldı

Eğitim hayatlarının ikinci baharını yaşıyorlar

İstanbul Büyükşehir’den çiftçilere desteğe devam

Meclis Başkanı Kurtulmuş, Acemoğlu’na hem tebrik, hem davet

2 Yaka Haber
KünyeGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

2 Yaka Haber | Yazılım: Onemsoft