MENU
  • DÜNYA
  • OTOMOBİL
  • MAGAZİN
  • KİTAP
  • DERNEK HABERLERİ
  • YEREL HABER
  • BELEDİYELER
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • ASTROLOJİ
  • RÜYA TABİRLERİ
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • ETKİNLİK TAKVİMİ
  • BİYOGRAFİLER
  • E-GAZETE
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • TAZİYELER
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • E-Gazete
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Firma Rehberi
  • Seri İlanlar
2 Yaka Haber
DOLAR43.7339
EURO51.9339
GR ALTIN7075.9
ÇEYREK3686.6
İstanbul
2 Yaka Haber
2 Yaka Haber
  • GÜNDEM
  • KARTAL
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • EĞİTİM
  • TEKNOLOJİ
  • GÜNCEL
  • KÜLTÜR SANAT
Kapat

Pencereden düşen Safiye sevgilisini suçladı: Evde beni darbetti, burnumu ısırdı, kemerle dövdü

Ana SayfaGüncelPencereden düşen Safiye sevgilisini suçladı: Evde beni darbetti, burnumu ısırdı, kemerle dövdü
Pencereden düşen Safiye sevgilisini suçladı: Evde beni darbetti, burnumu ısırdı, kemerle dövdü

Antalyada ikinci kattaki dairenin penceresinden düşüp yaralanan sevgilisi Safiye Nur Gürbüzü (24) kasten yaraladığı iddiasıyla tutuklanan Aytaç Süleyman Daşbudak, ilk duruşmada suçlamaları reddetti. Gürbüz ise

03 Eylül, 2021, Cuma 20:00 5841
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol
Antalya'da ikinci kattaki dairenin penceresinden düşüp yaralanan sevgilisi Safiye Nur Gürbüz'ü (24) kasten yaraladığı iddiasıyla tutuklanan Aytaç Süleyman Daşbudak, ilk duruşmada suçlamaları reddetti. Gürbüz ise "Evin içinde beni yaklaşık 10 dakika darbetti. Burnumu ısırdı, kemerle dövdü" dedi.

Olay, 22 Mayıs günü saat 06.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Konuksever Mahallesi'ndeki 3 katlı apartmanın 2'nci katındaki dairede meydana geldi. Safiye Nur Gürbüz, saat 05.00 sıralarında oto galeri sahibi erkek arkadaşı Aytaç Süleyman Daşbudak'ın yaşadığı eve geldi. Burada ikili arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Daşbudak, aldığı darbelerden yaralandı.

Bir süre pencere önünde devam eden kavga sırasında Safiye Nur Gürbüz, apartmanın girişinde park halindeki Daşbudak'a ait 07 TED 11 plakalı otomobilin üzerine düştü. Cam tavanının kırılması sonucu otomobilin içine düşen Safiye Nur Gürbüz'ü görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen ekipler, Gürbüz'ü Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne, erkek arkadaşı Daşbudak'ı ise Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Safiye Nur Gürbüz ifadesinde, kendisini erkek arkadaşının pencereden attığını iddia ederek, “Aramızda tartışma çıktı. Bu yüzden beni pencereden attı" dedi. Tutuklanan Aytaç Süleyman Daşbudak hakkında 'kasten yaralama' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından iddianame hazırlandı.

İLK DURUŞMA GÖRÜLDÜ

Antalya 30'uncu Asliye Ceza Mahkemesi'nde kabul edilen davanın ilk duruşması bugün görüldü. Duruşmaya müşteki-sanık sıfatıyla Safiye Nur Gürbüz ile sanık Aytaç Süleyman Daşbudak katıldı. Daşbudak, duruşmaya bulunduğu cezaevinden SEGBİS bağlantısı ile katıldı. Taraf avukatları da salonda hazır bulundu.

'KAFAMA NARGİLE DEMİRİYLE VURDU'

Savunmasında suçlamaları kabul etmeyen Daşbudak, şöyle konuştu:

"Safiye ile 10 aylık birlikteliğimiz vardı. Kendisinden ayrılmak istiyordum ama beni sürekli tehdit ediyordu. Bir gün öncesinde saat 20.00 sıralarında beni arayarak buluşmak istediğini söyledi. Önce arkadaşım Burak'ın evine gittik. Safiye burada Burak'ın nişanlısı ile tartıştı. Ardından birlikte yaşadığımız eve gittik. Arabayı her zaman park ettiğim yere değil, Safiye'nin isteği ve yönlendirmesi ile evimin penceresinin altına doğru park ettim. Safiye binaya normal ses tonuyla girdi, sonrasında tonunu yükseltti. Eve girdikten sonra kafama nargile demiriyle vurdu. Başıma 18 dikiş atıldı. Evin içinde bana vurmaya ve bağırmaya başladı. Ben bana komplo kurduğunu düşündüm. Evden çıkmak isterken, kendisi pencerenin olduğu yere giderek pencereye çömelir vaziyette çıktı. Bilinçli bir şekilde kendisini yere attı. Aşağıya indiğimde kendisi arabanın üzerinden inmişti. Ben Safiye'ye karşı herhangi darp, cebir eyleminde bulunmadım. Asıl o benim kafama ve kaval kemiğime nargile demiriyle vurdu. Safiye'den şikayetçiyim."

'BURNUMU ISIRDI, KEMERLE DÖVDÜ'

Safiye Nur Gürbüz ise savunmasında, sanığın savunma ve beyanlarını kabul etmediğini belirterek, kendisine herhangi bir yaralamada bulunmadığını söyledi. Sanığın kendisini zorla eve soktuğunu iddia eden Gürbüz, “Evin içinde beni yaklaşık 10 dakika darbetti. Burnumu ısırdı, kemerle dövdü. Pencereye yardım istemek için yöneldiğimde, önünde küçük bir koltuk vardı. Dışarıda biraz uzakta bir kişi geçiyordu. Ona doğru bağırmak istedim. Fakat Aytaç, 'Ne yapıyorsun? Beni mi yakacaksın?' diye tepki gösterdi. Beni ayaklarımdan ittirerek aşağıya attı. Aracın üzerine vücudumun sol yanı üzerine düştüm. Daha sonra buradan kendim indim. Sonra Aytaç geldi. Ben kendisinden şikayetçi olacağımı söylememe rağmen ve vücudumda kırıklar olmasına rağmen beni eve doğru götürmeye başladı. Kendisinden ağır olduğum için merdivenlerden çıkarken ayağı kaydı ve kafasını çarptı. Benim ona karşı bir eylemim olmadı" diye konuştu. Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verip, duruşmayı erteledi.

'KENDİSİNE AÇILMIŞ 17 DAVA VAR'

Duruşma sonunda Safiye Nur Gürbüz'ün avukatı Müjde Tozbey Erden, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Aytaç Süleyman Daşbudak'ın müvekkiline sistematik şiddet uyguladığını öne süren Erden, “Son olarak, uyguladığı şiddet sonrasında Safiye Hanım'ı camdan aşağıya attı. İddianame 'yaralama'dan açılmıştır, ancak biz davamızda şuna itiraz ediyoruz. Burada 'kasten yaralama' değil, 'kasten insan öldürmeye teşebbüs'te bulunulmuştur. Sürekli olarak başka insanlara yönelik, tehditler, hakaretler savuran bir insan. Başka kadınlara da sistematik şiddet uyguladığını gördük. Kendisine açılmış 17 dava var. Başka kadınları da dövüp tehdit ettiğini dosyalarından gördük. Bu nedenle de biz genç kızlara şiddet uygulayan bir adamın doğru şekilde yargılanıp, hak ettiği cezayı almasını istiyoruz" dedi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Admin

Admin

Mail: demo@onemsoft.com
Tüm yazıları

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Kaspersky, 2026 Kış Olimpiyat Oyunları Öncesinde Siber Tehditlere Karşı Uyarıyor
Kaspersky, 2026 Kış Olimpiyat Oyunları Öncesinde Siber Tehditlere Karşı Uyarıyor
Stres sadece ruhu değil bedeni de yoruyor
Stres sadece ruhu değil bedeni de yoruyor
Dr. Derya Güneş Uyardı, “Henüz Tanı Yoksa Sağlıklıyım Sanmayın”
Dr. Derya Güneş Uyardı, “Henüz Tanı Yoksa Sağlıklıyım Sanmayın”
Fikirden Pazara Yeni Nesil Girişimcilik Modeli
Fikirden Pazara Yeni Nesil Girişimcilik Modeli
Uçuş Güvenliğini Yapay Zeka ile Yeniden Tanımlayacak Gençler Aranıyor
Uçuş Güvenliğini Yapay Zeka ile Yeniden Tanımlayacak Gençler Aranıyor
Kanal tedavisi dişin ömrünü uzatıyor!
Kanal tedavisi dişin ömrünü uzatıyor!
Orhan Veli Şiirleri Feshane Ve Baruthane’de Yankılanıyor
Orhan Veli Şiirleri Feshane Ve Baruthane’de Yankılanıyor
Maltepe’de İbadethaneler düzenli temizleniyor
Maltepe’de İbadethaneler düzenli temizleniyor
KARTAL’DA AMASYA RÜZGARI BAŞKAN SEVİNDİ’DEN BABAOCAĞINA ANLAMLI ZİYARET
KARTAL’DA AMASYA RÜZGARI BAŞKAN SEVİNDİ’DEN BABAOCAĞINA ANLAMLI ZİYARET
Kartal’da “Sağlıklı Hayat Akademisi”ne Yoğun İlgi
Kartal’da “Sağlıklı Hayat Akademisi”ne Yoğun İlgi
Kartal’da “Sağlıklı Hayat Akademisi”ne Yoğun İlgi
Kartal’da Elazığlı Sanatçılara Vefa Gecesi
Kartal’da Elazığlı Sanatçılara Vefa Gecesi
Kartal Belediyesi’nden Berat Kandili’nde Vatandaşlara Lokma İkramı
Kartal Belediyesi’nden Berat Kandili’nde Vatandaşlara Lokma İkramı
Kartal’da Kahkahalarla Dolu Bir Tiyatro Akşamı
Kartal’da Kahkahalarla Dolu Bir Tiyatro Akşamı
KARTAL’DA KADINLAR YEREL YÖNETİMDE SÖZ SAHİBİ
KARTAL’DA KADINLAR YEREL YÖNETİMDE SÖZ SAHİBİ
ÖZGÜR ÖZEL: “KENTSEL DÖNÜŞÜM BİR TERCİH DEĞİL, YAŞAM HAKKIDIR”
ÖZGÜR ÖZEL: “KENTSEL DÖNÜŞÜM BİR TERCİH DEĞİL, YAŞAM HAKKIDIR”
Kartal Belediyesi Gençlik Meclisi 2026 Yılının İlk Toplantısını Gerçekleştirdi
Kartal Belediyesi Gençlik Meclisi 2026 Yılının İlk Toplantısını Gerçekleştirdi
Hakikatin Nefesi Neyzen Tevfik, Kartal’da Dualarla Anıldı
Hakikatin Nefesi Neyzen Tevfik, Kartal’da Dualarla Anıldı
Kartal’da “Ailede Etkili İletişim” Söyleşisi Yapıldı
Kartal’da “Ailede Etkili İletişim” Söyleşisi Yapıldı
Kartal’da Uğur Mumcu Anıldı: Mustafa Balbay’dan Anlamlı Söyleşi
Kartal’da Uğur Mumcu Anıldı: Mustafa Balbay’dan Anlamlı Söyleşi
Kartal’da 15. Uğur Mumcu’yu Anma Yol Koşusu Düzenlendi
Kartal’da 15. Uğur Mumcu’yu Anma Yol Koşusu Düzenlendi

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
GÜNCEL

Çocuklarda Afet Bilinci Semineri Büyük İlgi Gördü

İstinye Üniversitesi’nde deprem gerçeği ve mimarinin geleceği konuşuldu

Çekici ile otomobil arasına sıkışarak ağır yaralanan kurye, adliyede basın açıklaması yaptı

DEM Partili Aslan: "Bir Alevi ve bir Hristiyan köyüne zorla cami yapılması zorbalıktır"

2 Yaka Haber
KünyeGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

2 Yaka Haber | Yazılım: Onemsoft